Wie ben ik

Mijn naam is Aafke, ik ben Mystica. Dit betekent dat ik mijn leven leef vanuit de verbinding met Het Goddelijke Universele. Sommigen noemen het god, anderen de bron of de kosmos. Er zijn vele benamingen voor.

Ik ben op mijn levensweg regelmatig tegen mezelf en het leven aangelopen. Ik ervaar het als een leerzame weg. Lang niet altijd makkelijk, maar ik ben hier erg dankbaar voor want ik leer ontzettend veel over mezelf en het leven.

In 2007 kwamen de Tai Chi en het leraarschap op mijn pad. Ik heb jarenlang getraind bij Rudy van Cuijk, Art of Chi. De Tai Chi heeft me niet meer losgelaten.

Tai Chi & VITT gaan vloeiend samen. Ik ben in 2015 aan de Energieweek bij de Leonardushoeve begonnen en daarna doorgestroomd naar de VITT-therapeutenopleiding. Sindsdien ben ik veel bezig met contemplatie en zelf-/inzichten verkrijgen.

Voor mij gaat het leven over om vanuit liefde de verbinding met jezelf (je lichaam, je ziel, je ego, je spiritueel Wezen) en de goddelijke energie aan te gaan en vanuit liefde en mededogen de verbinding met iedereen om je heen aan te gaan. Alle weerstand die we onderweg ervaren heeft ons iets te vertellen en te leren. Wanneer we deze lessen aan gaan helen we onszelf. We ervaren dit niet alleen mentaal maar ook energetisch en fysiek. Ons Zelfgenezend Vermogen krijgt een boost. Ik ervaar zelf dat wanneer ik blijf vertrouwen op mijn hart en oprecht blijf geloven in liefde, mededogen, het licht in alles en iedereen en in de goddelijke energie die ons verbindt en een weg voor ons openbaart (wanneer wij die herkennen) dat mijn verbinding met mijn essentie en de stem van de goddelijke essentie in mij steeds sterker wordt. Ik ervaar dat mijn liefde alleen maar groter wordt, dat mijn voelsprieten steeds sterker worden en ik daardoor steeds duidelijker inzichten, antwoorden en ingevingen krijg die ik eerst niet voor mogelijk had kunnen houden. En daarbij kan ik als geaard mens steeds beter mijn weg vinden die bij mij past. Ik voel me heel dankbaar dat ik iedere dag weer bij mag leren. Ondertussen ervaar ik dat de mens tot veel meer in staat is dan de meeste mensen denken tot wat ze in staat zijn.

Vanuit de verbinding met onszelf worden we gewaar.
Door gewaarwording geven we onszelf een keuze.
Ons lichaam heeft alle wijsheid in zich.
Leven vanuit verbinding.