Ervaringen

Bij Aafke wordt je vanuit respect gezien wie je werkelijk bent. Er wordt vanuit een liefdevolle verbinding gekeken naar welke dingen er op dit moment spelen. In kleine stapjes kijkt ze met je mee waar vanuit je weer verder kunt. Het is een heerlijke plek waar je wordt gezien en gehoord en waar je volledig jij kunt zijn!

Margot

Aafke creƫert een prettige setting waarbij je je veilig voelt. Ze heeft een luisterend oor en stelt duidelijke, heldere vragen. Door haar invoelend vermogen weet ze snel de angel te pakken en hierop in te spelen door je stapsgewijs door een proces te nemen. Echt een aanrader waarmee je verder kunt.

Rick

Aafke is een betrokken en gedreven therapeute. Ze weet zeer snel de kern te pakken en nodigt je op een prettige manier uit om hier contact mee te maken. Door de sfeer waarin ze werkt voel ik me hierbij erg gesteund. Ik ervaar de sessies als prettig, verhelderend en motiverend. Dank je wel Aafke!

Jenneke

Zowel ikzelf als mijn dochter van 10 hebben bij Aafke sessies gedaan. Door Aafke’s vermogen diep contact te maken met zichzelf lukte het mij ook beter om naar binnen te gaan. In combinatie met Aafke’s intuitieve leiding bracht mij dit tot een verrassend inzicht dat ik daarna meteen ook weer los heb mogen laten. Dit schepte ruimte en stilte, een bevrijdende ervaring. Mijn dochter lukte het door middel van tekeningen uit te drukken wat zich in haar afspeelt. Deze ervaring werkte zeker nog een paar weken door. Heel erg mooi om te zien.

Esther

Het is fijn om bij Aafke te zijn. Haar rust, haar vrijblijvendheid en onderzoekende kwaliteiten geven je een vertrouwd en veilig gevoel. Met haar gevoeligheid weet zij al snel de pijnlijke stukken te traceren. Ze raakt het aan, verheldert en laat verdwijnen. Al vaak heeft ze mij weer in mijn kracht gezet. Dankbaar voel ik mij.

Floor